Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nyíregyházán olvasott be az iszlámnak és az uniónak a holland szélsőjobbos

| 2018. 01. 27. | 17:44:00
Könyvbemutatóra érkezett.
Nyíregyházán olvasott be az iszlámnak és az uniónak a holland szélsőjobbos
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Erősítsük meg a nemzetállamokat, védjük meg a sajtószabadságot és mondjuk ki, hogy az iszlám nem vallás, hanem egy totalitárius ideológia, amely nem tiszteli a zsidó-keresztény értékeket – ezt mondta Geert Wilders, a holland Szabdságpárt elnöke Nyíregyházán - írja a nyiregyhaza.hu.

Wilders a Halállistán című könyvét mutatta be a szabolcsi megyeszékhelyen.

A politikus arról beszélt, hogy az Európai Uniót alkotó nemzetállamok többsége identitásválságba került. Brüsszelt olyan jogokkal ruházták fel, amelyek leépítik a nemzeti identitást. Szerinte az unió vezetői ezt tudatosan teszik, mert egy európai szuperállam létrehozásában érdekeltek és a nemzeti identitás megőrzése ezzel ellentétes.

Szerinte Brüsszel ezért támogatja a migrációt, ezért igyekszik a migránsok elosztását célzó kvótákat ráerőltetni a tagállamokra. Kiemelte, Brüsszel inkább bíróság elé állítja és büntetni akarja az olyan országokat, amelyek ellenzik az illegális migrációt, mint Magyarország vagy Lengyelország, ahelyett, hogy megőriznék a legfontosabb európai értékeket, a szabadságot, a biztonságot és a humanizmust.

A politikus azt is mondta, Magyarország példakép Európában, és a Budapest Brüsszellel vívott küzdelme, számára Dávid Góliát elleni harcát idézi fel.

Geert Wilders kiemelte, itt már nem migrációról, hanem invázióról kell beszélni, amit azonnal meg kellene akadályozni.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés