Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Idén is tánclázban fog égni Nyíregyháza!

| 2018. 02. 20. | 10:33:00
Rekordszámú versenyző várható.
Idén is tánclázban fog égni Nyíregyháza!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Idén már hatodik alkalommal rendezik meg az Abigél Országos Minősítő Táncfesztivált. Helyszíne Magyarország második legnagyobb sportcsarnoka, a nyíregyházi Continental Aréna.

A verseny mára már az ország egyik legnagyobb megmérettetésévé nőtte ki magát.

Február 1-én nyitották meg az online nevezési rendszert, mely óta hatalmas érdeklődés ötvözi a versenyt. Az eddigi rekord versenyzőket tekintve 1100 fő volt, mely az idei évben minden bizonnyal meg fog dőlni. A környező országokban is egyre népszerűbb a verseny, így idén ebben a tekintetben is rekord nevezés várható.

 verseny népszerűségét köszönheti az egyedi versenyrendszernek, melyet az országban csak itt alkalmaznak. Ennek értelmében 4 besorolás szerint versenyeznek a táncosok a kezdőktől egészen a profikig.

Rengeteg ajándékcsomag talál gazdára mind a versenyzők, mind a koreográfusok között. Ezen felül összesen 6 koreográfus veheti át az "ABIGÉL-KUPA" Koreográfusi Fődíjat, mely értelmében másodmagukkal tölthetnek el egy wellness hétvégét az Erdőbényei Magita Hotelben, vagy a Bükkzsérci Fekete Kos Hotelben.

A szervezők sok szeretettel várják az érdeklődőket is, mivel a 2 versenynap alatt összesen 10 tánckategóriával ismerkedhetnek meg az Arénába kilátogatók.

Bővebb információkat keresse az Abigél Országos Minősítő Táncfesztivál honlapján.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés