Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Horgászni indult, azóta nem látták a szabolcsveresmarti férfit

| 2018. 03. 28. | 16:52:00
Ha tud róla valamit, jelentkezzen.
Horgászni indult, azóta nem látták a szabolcsveresmarti férfit
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Kisvárdai Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 35 éves Erdélyi János eltűnésének ügyében.

A rendőrségre érkezett bejelentés szerint a szabolcsveresmarti férfi 2018. január 10-én 19 óra 30 perc körül otthonából kerékpárral távozott horgászni, azóta ismeretlen helyen tartózkodik, életjelet nem adott magáról. Az eltűnt személy felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Erdélyi János körülbelül 160 centiméter magas, vékony testalkatú, rövid, barna hajú. Arca borostás, fogazata hiányos. Bal vállára egy kereszt van tetoválva. Eltűnésekor sötét színű kabátot, kék-fehér csíkos sapkát, fekete nadrágot és fekete bakancsot viselt. Útjára egy 28-as méretű, kék-fekete színű női kerékpárral indult, melynek kormányán bevásárlókosár volt, valamint a horgászfelszerelését vitte magával.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Erdélyi Jánost felismeri és jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, azonnal hívja a 06-42/524-600-as telefonszámot, vagy a 112-es központi segélyhívót. Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán is bejelentést tehet.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés