Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kisvárdán egyik avatás éri a másikat

| 2018. 03. 22. | 16:44:00
Most postát, hamarosan stadiont...
Kisvárdán egyik avatás éri a másikat
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Átadták a kisvárdai 1-es számú postahivatal felújított épületét csütörtökön a felső-szabolcsi kisvárosban.  Az eseményen Illés Zoltán, a Magyar Posta Zrt. elnök-vezérigazgatója a fejlesztéssel kapcsolatban elmondta, az 1914-től postaként funkcionáló épületet 229 millió forintból újították fel.

A kisvárdai postai forgalom hetven százaléka ezen a postán bonyolódik, éves szinten 250 ezer ügyfélkapcsolat jön itt létre, ezért volt fontos a patinás épület teljes külső és belső felújítása - ismertette a vezérigazgató.

 A beruházás során megújult és tágasabb lett az ügyféltér, felújították a kiszolgáló és szociális helyiségeket, az elektromos hálózatot, illetve új bútorokat is kapott a postahivatal.
Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter beszédében felidézte, az épületet eredetileg is postának építették több mint száz évvel ezelőtt, kiváltva egy másik, kisebb épületet. A nagyposta felépítése azért volt fontos, mert a postai szolgáltatások bővülése miatt a posta kinőtte a korábbi helyét - tette hozzá.
 Az átadást követően a beruházást szimbolizálva Seszták Miklós és Illés Zoltán egy képeslapot is feladott a megújult kisvárdai postán.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés