Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

BetField: így teremts otthon sportkocsma-hangulatot

| 2018. 04. 19. | 09:58:00
Debreceni találmány a siker előszobájában.
BetField: így teremts otthon sportkocsma-hangulatot
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

2017 szeptemberében az !GEN DEBRECEN innovátor és startupper képzés keretén belül jött össze a BetField Csapat, akik mára egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Számos sportkocsmában mutatták már be ötletüket, ahol minden esetben nagy örömmel fogadták őket és demo játékukat.

A BetField társasjáték az online térből a valódi közösségi élmények világba repíti a játékos kedvű focirajongókat. A BetField egy táblás meccsnézős-fogadós játék, melynek az a lényege, hogy összehozza a haverokat egy élő, tévében közvetített focimeccs alatt.

A játékosok meccs közben fogadásokat köthetnek a mérkőzés eseményeire, méghozzá valódi zsetonokkal, igazi póker- vagy kaszinó-hangulatban. Meccs közben a szurkolás mellett az izgalom is tetőfokára hág, hiszen a játékosok remegve várják nemcsak a gólokat, hanem a szögletet vagy a lest, a sárga lapot is.  A végén az győz, aki a legtöbb pontot, illetve zsetont gyűjti össze.

A csapat napokban elkészült bemutatkozó és egyben promóciós videója a népszerű Indiegogo közösségi finanszírozási portálon fog debütálni. A közösségi finanszírozás (crowdfunding) lényege egyszerűen megfogalmazva az, hogy az ötletgazdák minél könnyebben piacra tudják dobni terméküket, bárki számára azonnal elérhető módon. Ezzel a további munkájukhoz is tőkéhez jutnak a vásárlóktól. A csapat célja az, hogy minél több játékra tudjanak előrendelést felvenni, s így a nyári foci VB-re minél több szurkolóhoz el tudják juttatni a társasjátékot.

Drukkoljunk együtt a debreceni csapatnak! A crowdfunding kampány az alábbi linken érhető el, ahol az elsők között meg is rendelhető a szupernek ígérkező BetField társasjáték!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés