Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Megvan, ki üzemelteti a sóstói szállodát!

| 2018. 04. 11. | 16:45:00
Habár később nyit a tervezettől.
Megvan, ki üzemelteti a sóstói szállodát!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A novemberben nyíló nyíregyházi Sóstó Resort Spa & Conference Hotel üzemeltetői pályázatát a Hunguest Hotels Zrt. nyerte - közölte a szállodalánc közvetett tulajdonosa, a Konzum Befektetési és Vagyonkezelő Nyrt. a Budapesti Értéktőzsde honlapján szerdán. 

A közlemény szerint a Hunguest Hotels 10 évre nyerte el az üzemeltetés jogát, az időtartam egy alkalommal további 5 évre meghosszabbítható.

Az ajánlat szerinti koncessziós díj 120 millió forint évente, amihez 30 százalékos jövedelemarányos díj járul egyéb kötelezettségek mellett.

A 4 milliárd forintból épülő négycsillagos, superior besorolású szálloda a nyíregyházi önkormányzat és az élményfürdőt üzemeltető Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. közös beruházása.

A Sóstó Resort Spa & Conference Hotel alapterülete 9 ezer négyzetméter lesz, a szállodában 122 szobát alakítanak ki. A hotel éttermét 195 férőhelyesre tervezték, konferenciaterme 200 fő befogadására lesz alkalmas - olvasható a közleményben.

A szálloda melletti Aqarius Élményfürdőhöz egy zárt híddal kapcsolódik majd a hotel.
Az üzemeltető előzetes számításai szerint a sóstói wellness szálloda éves szinten 50 ezer vendégéjszakával járul majd hozzá a szállodalánc bevételeihez.

Csúszik?

A szálloda - mint arról korábban a Szabolcsihír is beszámolt, az eredeti tervek szerint ebben a szezomban már működött volna, júniusra ígérték a próbaüzemet.

[Beillesztett cikk: Rohamtempóban épül a sóstói szálloda]

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés