Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szabolcsi baleset szemtanúit keresik

| 2018. 04. 18. | 12:52:00
Elhajtott az egyik sofőr.
Szabolcsi baleset szemtanúit keresik
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A rendőrség keresi az eddig ismeretlen személyazonosságú sofőrt, aki részese volt a Nyírtura és Nyírbogdány között bekövetkezett közúti balesetnek.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya segítségnyújtás elmulasztása bűntett gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen. Közúti közlekedési baleset történt április 15-én 12 óra 45 perc körül a 4-es számú főúton Nyírbogdány és Nyírtura között.

A rendelkezésre álló adatok alapján egy Renault Laguna típusú személygépkocsival közlekedő járművezető a főút 289. kilométerszelvényében az előtte, vele azonos irányba közlekedő járművek előzésébe kezdett. Az előzött járművek közül egy, eddig ismeretlen személyazonosságú járművezető, az ismeretlen hatósági jelzésű és típusú, de feltehetően szürke színű személygépkocsijával a kellő körültekintés elmulasztása mellett szintén előzési manőverbe kezdett és nem észlelte, hogy a Renault Laguna típusú jármű már előzést végzett, a bal oldali forgalmi sávban haladva. Az előzésben lévő gépkocsi a bal elejével az elé kihajtó jármű hátsó részének érintőlegesen nekiütközött.

Az ütközés következtében a Renault Laguna típusú jármű a bal oldali kavicsos útpadkára, onnan vissza az úttesten át a jobb oldali útpadkán keresztül a mélyebb fekvésű füves-fás területre sodródott ahonnan tovább pördült vissza az aszfaltút irányába és végül az úttest bal oldali részén, a tetejére borulva állt meg. A baleset következtében a Renault Laguna típusú gépkocsi sofőrje 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A rendőrség keresi a balesetben részes, eddig ismeretlen személyazonosságú járművezetőt, aki ismeretlen hatósági jelzésű és típusú, de feltehetőleg szürke színű személygépkocsijával a baleset helyszínét megállás és segítségnyújtás nélkül elhagyta, tovább közlekedett a 4-es számú főúton Nyírtura irányába.

Kérjük, hogy jelentkezzenek a rendőrségen azok, akik információval rendelkeznek az ismeretlen személyazonosságú gépkocsivezetőről és jelenlegi tartózkodási helyéről. Jelentkezni lehet a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen, telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 112-es központi segélyhívószámon. Névtelenségük megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán is bejelentést tehetnek.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés