Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Uszodává változott egy nagykállói pince

| 2018. 04. 05. | 18:19:00
Segítséget kellett hívni.
Uszodává változott egy nagykállói pince
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Csőtörés miatt nagy mennyiségű víz eltávolításához kérték a nyíregyházi hivatásos és a nagykállói önkéntes tűzoltók segítségét csütörtökön reggel egy nagykállói családi háznál, a Simonyi József utcában, ahol a pincében közel ötven centiméter magas vízoszlop gyűlt össze. Személyi sérülés nem történt. A tűzoltók motoros szivattyú segítségével szüntették meg a kialakult helyzetet. 

Egy közintézmény tetőfedését bontotta meg a szél csütörtökön délelőtt Ibrányban, a Petőfi téren. A város önkormányzati tűzoltói távolították el a sérült lemezfedést, mely a gyalogosforgalmat is veszélyeztette. Személyi sérülés nem történt. 

Ötszáz négyzetméteren az erdő aljnövényzete kapott lángra csütörtökön délelőtt Nyírgyulaj határában, az Ófehértói út közelében. A nyírbátori hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. A 38-as számú főút mentén, száz méteren gyulladt meg a száraz fű Varjúlapos és Gyulatanya között. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral akadályozták meg a lángok továbbterjedését. Személyi sérülés egyik esetben sem történt. 

[Beillesztett cikk: Milliókra bírságolhatják, ha tüzet okoz!]

 

Hirdetés
Hirdetés