Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A nyíregyházi, aki 700 könyvet írt

| 2018. 05. 10. | 15:39:00
Nemere István évente átlagosan több mint egy tucat könyvvel jelentkezik.
A nyíregyházi, aki 700 könyvet írt
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Megjelent Nemere István 700. könyve nyomtatásban, amivel nem csak idehaza csúcstartó, de nemzetközileg is a legtöbbet publikált írók között szerepel. A jelenleg is aktív szerző az utóbbi időben főleg történelmi tárgyú regényeket szeret írni, de a 700. könyve egy szerelmes regény a már 94 kötetet megélt Melissa Moretti-sorozatból.

Nemere István 1944-ben született Pécsen, 1974-ben jelent meg első könyve A rémület irányítószáma címmel, amelyet aztán egyre több követett. Kezdetben saját nevén publikált ifjúsági írásokat, később főleg sci-fikkel jelentkezett. Ezenkívül írt még krimiket, kaland- és később társadalom-lélektani regényeket is. A Wikipédia szerint 1981 óta nem volt év, amikor ne jelentek volna meg Nemere-könyvek.

A rejtélyes jelenségekkel, a történelem titkaival és az emberi képességekkel kapcsolatos paratudományos könyvei ellentmondásos visszhangra találtak, de ismertté tették a nevét. Később egyre gyakrabban írt írói álnevek alatt, olykor még női néven is. Évente átlagosan több mint egy tucat könyvvel jelentkezik.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés