Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Eltűnt nyírcsaholyi nő után kutakodnak

| 2018. 05. 07. | 13:08:00
Lassan két hónapja nem találják.
Eltűnt nyírcsaholyi nő után kutakodnak
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Mátészalkai Rendőrkapitányság Negyecsedi Rendőrőrsekörözési eljárást folytat Jéri Linda 30 éves nyírcsaholyi lakos eltűnése ügyében.

A nő március 9-én délután nyírcsaholyi otthonából távozott ismeretlen helyre. A felkutatása, jelenlegi tartózkodási helyének megállapítása érdekében eddig elvégzett eljárási cselekmények nem vezettek eredményre.

A nő alacsony termetű, vékony testalkatú, haja hosszú, sötétvörös színű, amelyet hátul feltűzve visel. A jobb lábszárán tetovált, kék színű rózsa motívum látható. Utolsó ismert ruházata sötétkék színű farmernadrág, fehér színű kabát, lila színű sál és világos bokacsizma.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható nőt felismeri és jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, az tegyen bejelentést személyesen a Mátészalkai Rendőrkapitányság Nagyecsedi Rendőrőrsén, vagy hívja a 06-42/524-600-as telefonszámot, vagy a 112-es központi segélyhívót! Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán is bejelentést tehet.   

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés