Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sebváltó alól került elő a kábítószer Nyírbátorban +videók

| 2018. 05. 29. | 15:40:00
Vádemelést javasolnak három gyanúsítottal szemben.
Sebváltó alól került elő a kábítószer Nyírbátorban +videók
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Budapestről vásárolták a kábítószert, amit Nyírbátorban akartak értékesíteni. A rendőrség három gyanúsítottal szemben javasolt vádemelést.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság nyomozói tavaly december 1-jén az esti órákban a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársaival közösen ellenőriztek Nyírbátorban egy személygépkocsit és a benne tartózkodó személyeket.

A rendőrök az átvizsgált gépkocsiban a sebességváltó alatt elrejtve, valamint a további házkutatások alkalmával 50 gramm bruttó súlyú, fehér színű port és közel 200 darab tablettát foglaltak le, amelyek az előzetes szakvélemény szerint kábítószernek minősülnek.

A rendőrök a sofőrt, H. Tibor 44 éves nyírbátori lakost kábítószer-kereskedelem bűntette miatt gyanúsítottként kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására, amit az illetékes bíróság elrendelt. A nyomozás adatai szerint a férfi anyagi haszonszerzés érdekében lakókörnyezetében akarta értékesíteni a lefoglalt kábítószert. A nyírbátori rendőrök 2017. december 7-én budapesti lakásában fogták el azt a 42 éves nőt, aki a megalapozott gyanú szerint eladta az előzetes letartóztatásba helyezett nyírbátori H. Tibornak a kábítószert.

A budapesti nő lakásában lévő hűtőszekrényből a rendőrök 22 darab tablettát és két tasakban összesen 1,6 gramm, por állagú kábítószergyanús anyagot foglaltak le. B. Mariannát elfogását követően a Nyírbátori Rendőrkapitányságra előállították és kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására. A rendőrök B. Lajos 28 éves nyírbátori lakost szintén gyanúsítottként hallgatták ki az ügyben. A büntetőeljárás adatai szerint a férfi közvetített H. Tibor és B. Marianna között annak érdekében, hogy az üzlet létrejöjjön. B. Lajos elkísérte H. Tibort Budapestre, ahol a később lefoglalt kábítószert ő fizette ki és vette át a budapesti nőtől.

A rendőrség a nyomozást befejezte és az ügyben keletkezett iratokat a napokban, mindhárom gyanúsítottal szemben kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetése miatt vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészségnek.       

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés