Hirdetés

Tizenegy nyíregyházi ingatlanban fosztogatott

police.hu

2018.05.20. 09:50

Tizenegy nyíregyházi ingatlanban fosztogatott

Mindent bevallott.

Hirdetés

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Érkerti Rendőrőrse lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást H. Csaba 47 éves nyíregyházi lakos ellen. A férfi március 20-án délután a nyitott ajtón keresztül bement egy társasházi lakásba, és az előszobából eltulajdonított egy laptopot. Az elkövetkezendő hetekben további tíz ingatlanba, köztük főként lakásokba és irodákba surrant be, ahonnan táskákat, pénztárcát, és mobiltelefont vitt magával, de volt olyan hely is, ahonnan egy fényképezőgéppel távozott.

A rendőrök rövid időn belül azonosították a feltételezett tettest, aki ellen elfogatóparancsot bocsátottak ki. A Készenléti Rendőrség munkatársai a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 47 éves férfit április 19-én Nyíregyháza belterületén elfogták. A rendőrőrsre előállított férfit a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, aki részletes beismerő vallomást tett.

A rendőrök a nyomozást befejezték és az ügyben keletkezett iratokat a napokban bíróság elé állítási javaslattal megküldték az illetékes ügyészségnek.
Nyíregyházabesurranó

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés