Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A nyár leghangulatosabb bulija következik a nyíregyházi belvárosban

| 2018. 06. 27. | 15:03:00
Csütörtöktől vasárnapig lesz mit nézni a Kossuth tér.
A nyár leghangulatosabb bulija következik a nyíregyházi belvárosban
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hat éve, 2012-ben még sokan meglepődtek, amikor közel kétszáz köbméter homokot borítottak le a Kossuth téren. Azóta nemcsak megszokták az emberek, hogy június végén mindig strandröplabda pályát építenek a belvárosban, hanem már várják is.

A 7. Hübner Strandröplabda Fesztivál az idén is négy napon át várja a sportbarátokat június 28 és július 1 között. Csütörtökön, a nyitó mérkőzésen szokás szerint a névadó szponzor csapata csap össze nyíregyházi önkormányzattal, de képviseltetik majd magukat Nyíregyháza multinacionális cégei és az amatőr röplabdacsapatok közül is 32-en lépnek pályára.

Mivel az országos strandröplabda-bajnokság második fordulóját is Nyíregyházán tartják, így a vasárnapi elődöntők és döntő helyszíne a Kossuth tér lesz.

Molnár Árpád a szervező, a Prestito Kft ügyvezetője a rendezvény sajtótájékoztatóján elmondta: a versenyen több gálamérkőzést is rendeznek, így többek között összecsapnak egymással a különböző csapatsportágak játékosai és rendeznek találkozókat a nyíregyházi cégek számára is.

Ingo Heerdt, a HÜBNER-H Kft. ügyvezető igazgatója azt hangsúlyozta, hogy a cég elkötelezett híve a sportnak, és a hagyományos évi verseny mellett, a nemrégiben, a Continental Aréna mellett átadott, strandröplabda pályával is a városlakók sportolási lehetőségéhez járultak hozzá

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés