Hirdetés

Cserbenhagyás Nyíregyházán: idős nőt gázolt el egy biciklis

2018.06.04. 16:12

Cserbenhagyás Nyíregyházán: idős nőt gázolt el egy biciklis
(Fotó: illusztráció)

Keresi a rendőrség, tud valamit róla?

Hirdetés

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya segítségnyújtás elmulasztása miatt folytat büntetőeljárást  ismeretlen tettes ellen. 2018. június 4-én 10 óra 32 perc körül Nyíregyháza Család utcán közlekedett a Penny áruház irányába gyalogosan egy 84 éves nyíregyházi nő.

Haladása során a Család utca 64. számmal szemközti útkereszteződésben – a gyalog - és kerékpárút meghosszabbított vonalában - az úttesten haladt keresztül, amikor hátulról egy vele azonos irányba közlekedő ismeretlen kerékpáros elütötte. A baleset következtében a gyalogosan közlekedő nő elesett és megsérült. A kerékpáros az ütközés hatására szintén felborult, majd

segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt a Belső körút irányába.

A rendőrség kéri, hogy jelentkezzenek azok, akik látták a balesetet, annak körülményeiről, valamint a kerékpáros személyéről információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen, telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 112-es központi segélyhívószámon. Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán is bejelentést tehet.

 

balesetkerékpárbiciklicserbenhagyás

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés