Hirdetés

Csodabusz is érkezik a nyíregyházi könyvhétre

szabolcsihir.hu

2018.06.05. 12:31

Csodabusz is érkezik a nyíregyházi könyvhétre

Színes programok a Kossuth téren.

Hirdetés

Kezdetét veszi Nyíregyházán is június 7-én a 89. Ünnepi könyvhét és a 17. Gyermekkönyvnapok rendezvénysorozata, mely június 11-ig kínál színes programokat a Móricz Zsigmond Megyei és Városi Könyvtár szervezésében. Már a programsorozat megkezdése előtt, június 5-6-án is látogatható az a különleges autóbusz a Kossuth téren – 8 és 18 óra között –, mely a Petőfi Irodalmi Múzeum gondozásában, Arany János születésének 200. évfordulójához kapcsolódva, egyedi látványvilágú kiállítás, versek, képek, különféle dokumentumok és relikviamásolatok segítségével mutatja be Arany János életművét.

A csütörtökön kezdődő ünnepi könyvhéten mint minden évben az utcára viszik a könyv ünnepét a szervezők. A négy nap alatt a Kossuth tér lesz a programok helyszíne.

Az ide érkezők igazi fesztiváli hangulattal találkoznak majd. A programok a Családok éve jegyében zajlanak és minden korosztály talál az érdeklődésének megfelelő programot. Író olvasó találkozók, könyvbemutatók, interaktív beszélgetések és érdekes játékok is várják hétfőig az érdeklődőket. 

Nyíregyházakönyvhét

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés