Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Elhajtott az idős nőt elgázoló kerékpáros

| 2018. 06. 12. | 12:00:00
Nyíregyházi baleset szemtanúit keresik.
Elhajtott az idős nőt elgázoló kerékpáros
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya segítségnyújtás elmulasztása miatt folytat büntetőeljárást eddig ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint június 4-én 10 óra 32 perc körül Nyíregyháza Család utcán közlekedett a kijelölt gyalog- és kerékpárúton gyalogosan a Penny Market áruház egy 84 éves nyíregyházi nő. Haladása során a Család utca 62. számmal szemközti útkereszteződésben - a gyalog- és kerékpárút meghosszabbított vonalában - az úttesten haladt keresztül, amikor hátulról egy vele azonos irányba közlekedő ismeretlen kerékpáros elütötte.

Az ütközés következtében a kerékpáros felborult, a gyalogosan közlekedő nő pedig az úttesten elesett, és súlyos sérülést szenvedett. A balesetet követően a kerékpáros adatai hátrahagyása és a tőle elvárható segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt a Belső körút irányába.

A rendőrség kéri, hogy jelentkezzenek azok, akik látták a balesetet, annak körülményeiről, valamint a kerékpáros személyéről információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen, telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 112-es központi segélyhívószámon. Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán is bejelentést tehet.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés