Hirdetés

Ha hozunk valamit, hozzuk el a legjobbat!

szabolcsihir.hu

2018.06.11. 13:20

Ha hozunk valamit, hozzuk el a legjobbat!
Csősz Ferenc az ügyfélélmény fontosságát is kiemelte (Fotók: Fogarasi Renáta)

Rendhagyó SEAT-roadshowra kapott meghívást szerkesztőségünk.

Hirdetés

A SEAT Magyarország és a Platán Autóház Kft. Nyíregyházára is elhozta a márka legjelesebb képviselőit, hogy azokat június 11-től 16-ig tesztvezetés keretében próbálhassák ki az érdeklődők.

Június 8-án rendhagyó sajtótájékoztatóra invitálták szerkesztőségünket, ahol mi is tesztelhettünk 8 változatos, különleges és remekül felszerelt modellt.

A 300 lóerős SEAT Leon ST Cupra vezetése nem mindennapi élménnyel ajándékoz meg

A nyíregyházi Platán Autóház Kft. két éve kapcsolódott be a SEAT modellek kereskedésébe, ez idő alatt 349 autót értékesített a kereskedés. Ami nagy öröm az importőr számára is, ahogy azt Papp Zoltán, a Seat Magyarország márkaigazgatója a mádi Percze Élménykozpontban elmondta.

„Lehetőségem van találkozni külsős partnerekkel. Mindig úgy szoktam kezdeni, hogy jó most SEAT márkakereskedő-vezetőnek lenni Magyarországon! Egyrészt növekszünk eladási darabszámban, másrészt az idén egyelőre 40 százalékkal múltuk felül a múlt évet. Ez nagyon-nagyon jó eredmény. Szerencsére komoly ügyfélkörrel rendelkezünk, ami afelé irányít minket, hogy ezt a fellendülést tudjuk tartani” – hangsúlyozta.

Papp Zoltán, a SEAT Magyarország márkaigazgatója

Papp Zoltán arról is beszélt, hogy a Seat nem a legismertebb autómárka Magyarországon, ezért különösen meg szeretnék mutatni, hogy milyen autót tudnak gyártani. Kiemelte: nagyon komoly fejlődésen mennek keresztül mind minőségben, mind mennyiségben. A mostani formavilág nagyon sokat fejlődött. Minőségi környezet veszi körül az embert, ha beül az autókba. Külsőleg mindig egy modern, dinamikus márka volt, ez most sincs másképp. Fontos kiemelni a tíz hangszóró biztosította tökéletes hangzást.

Koncertélménnyel ajándékoz meg a SEAT hangrendszer
A SEAT a tervek szerint 2020-ig hathavonta vezet be a piacra egy-egy új gépkocsit. Az első két újdonság a SEAT Tarraco és a Cupra Ateca lesznek, melyek 2018 végén kerülnek a márkakereskedőkhöz. A következő évben az új nemzedékhez tartozó SEAT Leon két változatban, ötajtós- és ST, azaz kombi, családi változatban válik elérhetővé. 2020-ban megjelenik a SEAT első teljesen elektromos meghajtású gépkocsija, amelyet a Volkswagen-csoport MEB platformjára építenek, és amelynek  hatósugara 500 kilométer lesz. Ekkor jelenik majd meg első alkalommal a CUV, a Crossover haszonjármű is a SEAT termékkínálatában.

– Az elektromos autókat 2020-ra szeretnénk bevezetni. Az emberek nagyon a két véglet között gondolkodnak. Az egyik a benzin-dízel vonal, a másik az elektromos. A kettő között viszont nagyon sok olyan alternatív hajtás van, ami racionális lenne. Ilyen például a CNG (Compressed natural gas). Jövőre az Ibiza, Arona és Leon modellek gyárilag átépített CNG-s rendszerrel fognak legördülni a szalagról. Kihasználtsága és ára versenyképes lesz bármilyen más alternatív hajtáshoz képest. Aztán jönnek majd a plug-in hybridek. Napjainkban a magasabb felszereltségű autók kerültek előtérbe. Az FR felszereltségű modelleket gyakrabban értékesítjük, ezekre sokkal nagyobb a kereslet – mondta Papp Zoltán.

A legújabb SEAT-ok külső-belső megjelenése extravagáns

Ügyfélélmény

– Egyre inkább ügyfélélményt adunk el. Nem csak arra törekedünk, hogy értékesítsünk egy autót, hanem hogy eközben jól is érezzék magukat nálunk

– ezt már Csősz Ferenc, a Platán Autóház tulajdonosa, ügyvezető igazgatója mondta el. Legfőbb célkitűzésük, hogy a partnerek maximális kiszolgálást kapjanak. Azonban e téren tartós siker nem képzelhető el megfelelő szervezeti háttér nélkül, éppen ezért terveik között szerepel egy ügyfélélményközpont létrehozása is, tájékoztatott Csősz Ferenc.

Csősz Ferenc, a Platán Autóház tulajdonosa

A tulajdonos szerint a társadalmi felelősségvállalás fontos a cégnek, az egészségügy, a kultúra és a sport területén is igyekeznek minél többet visszaadni Nyíregyházának. Erre jó apropó a június 11-től június 16-ig tartó promóció is, hiszen minden tesztvezetés után 5-5 ezer forintot ajánl fel a Platán Autóház Kft. és az importőr a megyei kórház alapítványa számára.

A tesztvezetésre online lehet jelentkezni és regisztrálni! KATTINTSON

A 184 lóerős SEAT Leon 2.0 TDI DSG 4Drive X-Perience kiemelkedő elegenciával, komfortos belső térrel, négykerékmeghajtással és a legnagyobb felszereltséggel száll harcba

 

Galéria

Platán AutóházSeat

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés