Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nyírbátori baleset okozóját keresik

| 2018. 06. 13. | 13:50:00
Szabálytalankodásával sérülést is okozott.
Nyírbátori baleset okozóját keresik
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Nyírbátori Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy eddig ismeretlen típusú és rendszámú, sötét színű személygépkocsi közlekedett Nyírbátorban, a Szentvér köz irányából a Szentvér utca felé 2018. június 11-én 8 óra 30 perc körül. A jármű vezetője úgy hajtott be a körforgalomba, hogy feltehetően nem tett eleget az elsőbbségadási kötelezettségének, aminek következtében az ott haladó autóbusz vezetőjét hirtelen fékezésre kényszerítette.

A fékezés hatására a menetrend szerint közlekedő autóbusz egyik utasa elesett és nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

A rendőrség keresi a balesetben részes, eddig ismeretlen személyazonosságú járművezetőt. Kérjük, hogy jelentkezzenek azok, akik információval rendelkeznek a gépkocsivezetőről és jelenlegi tartózkodási helyéről, valamint akik látták a balesetet és annak körülményeiről információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet a Nyírbátori Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen, telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 112-es központi segélyhívószámon. Névtelenségük megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán is bejelentést tehetnek.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés