Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Rabosították a polgármestert

| 2018. 06. 16. | 14:54:00
A nő állítása szerint Czibere zaklatta őt.
Rabosították a polgármestert
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Rabosította a rendőrség Czibere József tyukodi polgármestert az anyakönyvvezetője, Németh Kiss Pálma feljelentése nyomán indult büntetőügyben – olvasható a blikk.hu-n.

Az özvegyasszony még tavaly júniusban jelentette fel főnökét, mivel a nő állítása szerint a polgármester zaklatta őt: hivatali időben a falhoz szorította és fogdosta. Az ügy a csengeri rendőrkapitánysághoz került, ott a nagyközség vezetőjét tanúként hallgatták meg, majd februárban lezárták az ügyet, mondván: nem történt bűncselekmény. Bár több hasonló eset is felvetődött a nyomozás alatt, mivel a sértett asszonyok nem tettek feljelentést, így a nyomozók figyelmen kívül hagyták ezeket. Németh Kiss Pálma azonban nem hagyta annyiban: panaszt nyújtott be a nyomozás lezárása miatt, aminek a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség helyt is adott, és elrendelte a nyomozás folytatását.

A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság az asszony kihallgatása után a polgármestert is beidézte, akit rabosítottak is.

Ez azt jelenti, hogy az ügy gyanúsítottja lehet. 

– Először meglepődtem és azt gondoltam, mégis van igazság, és az igazságszolgáltatás mindenkit utolér. Másrészt meg is ijedtem, mert akármi változik ebben az ügyben, utána velünk is történik valami. Félek, most is lesz következmény – fogalmazott Pálma.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés