Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Autóbaleset Napkornál, Mátészalkán, Naményban és Vasváriban is

| 2018. 07. 10. | 10:14:00
Zaklatott napon vannak túl a közlekedők és a tűzoltók.
Autóbaleset Napkornál, Mátészalkán, Naményban és Vasváriban is
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Egy teherautó és egy személygépkocsi ütközött össze július 10-én este a 41-es számú főúton, Napkor közelében. A balesetben hárman sérültek meg. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók vonultak a műszaki mentéshez, akik a járműveket áramtalanították, az egyik sérült kiemelésében segítettek, majd tűzoltódaru segítségével a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Két személygépkocsi ütközött össze hétfő délután a 49-es számú főúton, Mátészalkán, a Jármi utcában. A balesetben ketten sérültek meg. A mátészalkai hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Az útról lesodródott és fának ütközött egy személygépkocsi a délutáni órákban, Vásárosnaményban, a Damjanich János úton. A balesetben ketten sérültek meg. A város önkormányzati tűzoltói a járművet áramtalanították.

Személygépkocsi és egy mezőgazdasági vontató ütközött össze hétfő délután Tiszavasváriban, a Kossuth utcában. Az ütközés következtében a vontató kidöntött egy villanyoszlopot, amely egy üzletre borult. A balesetben senki nem sérült meg. A tiszavasvári önkormányzati tűzoltók a járműveket áramtalanították, majd a kitört villanyoszlopot az épületről eltávolították.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés