Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Balkányba, Paszabra, Tiszavasváriba is szirénáztak tűz miatt

| 2018. 07. 15. | 11:48:00
Rohodon autó rohant házkerítésnek.
Balkányba, Paszabra, Tiszavasváriba is szirénáztak tűz miatt
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Akácos aljnövényzete gyulladt ki 500 négyzetméteren szombaton Balkányban, az Újhelyi tanyán. A szakolyi önkormányzati és a helyi önkéntes tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat – tájékoztatott Dóka Imre, a katasztrófavédelem megyei szóvivője.

Tiszavasváriban, az Erdő utcában is a füves vegetáció égett, a város önkormányzati tűzoltói akadályozták meg a lángok továbbterjedését. 

Két hektáros területen a nádas és a száraz fű gyulladt ki szintén szombaton Paszabon, a Bessenyei utca közelében, ahol az ibrányi önkormányzati, a tiszaberceli önkéntes és a nyíregyházi hivatásos tűzoltók oltották el a lángokat. 

A 49-es főút mellett a vízelvezető árok partoldala égett Ököritófülpös és Győrtelek között, ahol egy szabadnapos tűzoltó akadályozta meg a lángok továbbterjedését, majd a mátészalkai hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a még izzó, parázsló részeket. Személyi sérülés egyik esetben sem történt. 

Lakóház kerítésének csapódott személygépkocsi szombaton este Rohodon, a Jókai utcán. A baktalórántházi hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították, majd a kerítésről a sérült gépkocsit villás emelő segítségével távolították el. A balesetben egy ember könnyebb sérüléseket szenvedett.  

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés