Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Lakóház gyulladt ki Tiszabercelen

| 2018. 07. 06. | 10:34:00
Közúti balesetnél is mentettek Nyírgelse és Nyírbogát között.
Lakóház gyulladt ki Tiszabercelen
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Berendezési tárgyak gyulladtak ki egy lakóház egyik szobájában csütörtökön este Tiszabercelen, a Rózsa utcában. Az ibrányi önkormányzati tűzoltók az épületből egy 11,5 kilogrammos pb-gázpalackot kihoztak, a tüzet egy vízsugárral oltották el, majd a füsttel telítődött épületrészeket túlnyomásos ventilátorral átszellőztették – közölte július 6-án Dóka Imre, a Szabolcs megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség. 

A tűzoltó főhadnagy beszámolója szerint Gulács és Tivadar között félhektáros területen lábon álló gabona égett, a lángokat a fehérgyarmati hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el.

300 négyzetméteren a tarló és két körbálás szalma kapott lángra Encsencsen, a Dobó utca végén, ahol a nyírbátori hivatásos tűzoltóknak kellett beavatkozniuk. 

Másfél hektáros területen a száraz fű és széna gyulladt ki az esti órákban Nagyszállás és Nyírjes tanya között. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltottak. 

Baromfit szállító kisteherautó és személygépkocsi ütközött össze a 471-es számú főúton július 5-én délután. A baleset a Nyírgelse és Nyírbogát közötti vasúti átjáróban történt. Egy személy könnyebben megsérült. A szakolyi önkormányzati tűzoltók vonultak a műszaki mentéshez, akik a járművek áramtalanításán túl a sorompót tartó oszlopon fennakadt kisteherautót drótkötéllel levontatták. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés