Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legyen szabolcsi az év fürdője!

| 2017. 06. 22. | 17:02:00
Idén is várják a szavazatokat.
Legyen szabolcsi az év fürdője!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Elindult Az Év Fürdője verseny. Idén nyáron már harmadik alkalommal választja meg az ország a kedvenc fürdőit. Az Év Fürdője szavazásban közel 200 hazai fürdő három kategóriában verseng a voksokért.

A termalfurdo.hu a Magyar Fürdőszövetség szakmai támogatásával idén is három kategóriában keresi az ország legnépszerűbb fürdőit. A három kategória kialakítására - Az Év Fürdője, Az Év Feltörekvő Fürdője, A Helyiek Kedvenc Fürdője - azért volt szükség, mert a magyarországi fürdők rendkívül sokszínűek. A világszinten is egyedülálló termálvízkincsünkre hozzávetőleg 200 fürdő épült, a néhány medencés, időszakosan nyitva tartó fürdőktől a nemzetközi hírű, több tucat medencével rendelkező komplexumokig.

Megyénkből idén 10 fürdő áll rajtkőre

Az idei indulók közül tavaly a legjobb eredményt a Kisvárdai Várfürdő érte el, amely A Helyiek Kedvenc Fürdője kategóriában második lett, de a Tiszavasvári Strandfürdő ugyanebben a kategóriában elért negyedik helyezésével. Idén ők akár a győzelmet is megszerezhetik. A megye fürdőire ide kattintva lehet szavazni.

Az eddigi évek minden kategóriában szoros versenyt hoztak. A versenyt szervező termalfurdo.hu a tavalyi több mint 150 000 szavazó után arra számít, hogy idén hozzávetőleg 200 000 szavazó adja majd le a voksát kedvenc fürdőjére.

Szavazni augusztus 31-ig lehet, a voksolók között wellnesshétvégéket és egyéb értékes nyereményeket sorsolnak ki.

A verseny szabályainak értelmében az előző év győztesei nem indulnak, így idén

nem lehet szavazni a Miskolctapolca Barlangfürdőre, amely Az Év Fürdője kategóriát nyerte meg, a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőre, amely Az Év Feltörekvő Fürdője kategóriában győzött, és az Orfű Aquaparkra, amely A Helyiek Kedvenc Fürdője kategóriában szerezte meg az első helyet.

Az elmúlt évekhez hasonlóan a Magyar Fürdőszövetség is Az Év Fürdője verseny mögé állt, szívesen támogat minden olyan elképzelést, amely a magyar fürdőkultúra és a fürdőzés népszerűsítésére irányul, és felhívja a figyelmet a fürdőzés fizikai és mentális egészségünkre gyakorolt pozitív hatásaira, arra, hogy a gyógyvizek regenerációra és betegségmegelőzésre is kiválóan alkalmasak.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés