Hirdetés

A te ruhatárad már teljes?

Szabolcsihír | 2024. 04. 25. | 13:22:21
XXX
A te ruhatárad már teljes?
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Persze jól tudjuk, hogy ha férfiaknak tesszük fel ezt a kérdést, akkor egy gyors és határozott vállrándítással intézik el a választ: ami van, abból gazdálkodnak. Ezzel szemben, ha a nők a célpontjai a kérdésünknek, akkor azért mindig lesz egy-két azonnali válasz: egy új táska elkelne, egy világoskék farmer tavaszra, vagy épp a megkopott balerinacipőt óhajtja valaki lecserélni.

Ezzel szemben mi egy kicsit máshonnan közelítetnénk meg a kérdést, ugyanis mi úgy hisszük, egyetlen nő ruhatárából sem hiányozhat néhány extrémebb darab, mint amilyeneket a SexShopCenter.hu szexi ruhái között találsz.

Néha jobb, ha nem mutatunk meg mindent!

Elsőre talán mindenki úgy véli, hogy a teljes meztelenség minden esetben felkorbácsolja a vágyakat, azonban jó, ha tudjuk, hogy rengeteg férfi kedveli azt, ha nem mindent kap készen, hanem van, amit a fantáziájára bízunk. Így aztán nem feltétlenül érdemes teljesen pucérnak lenni, jó, ha akad egy-két kevesebbet láttató, ám annál többet sejtető ruhadarab. Ha beszerzünk egy-két ilyen holmit, akkor garantáltan még a leglaposabb együttlétek is izgalmasabbá, változatosabbá válnak.

Hogy kinek mi fér bele, az teljesen egyénfüggő! Akad, akinek elég egy erotikusabb bugyi és melltartó kombinációja, míg mások a babydollra vagy akár a bodyra esküsznek, de szép számmal akadnak olyan hölgyek is, akik harisnyatartót, mellemelőt vagy éppen fűzőt is szívesen öltenek magukra! Sőt, léteznek olyan hölgyek, akiket egy cicajelmez hoz lázba, és ezt bátran vállalja is!

Csak kényelmesen!

Bár alapvetően mindegyik, fent említett termék kiváló alapanyagokból készül, azért akad egy-két olyan, amelyet csak nehezebb rángatás után tudunk magunkra ölteni. Az, hogy pár perc erejéig elviseljük a kellemetlenebb ruhadarabokat, általában senkinek sem okoz különösebb problémát.

Ám arra még inkább figyelni kell, hogy az önbizalmat növelje a kiválasztott erotikus darab, ugyanis az az egyik lényege ezeknek a ruhaneműknek, hogy istennőnek érezze benne magát minden hölgy! Ezt pedig csak úgy lehet elérni, ha olyan ruhákat választunk, amely az erősségeinket kiemeli, a gyengeségeinket pedig jótékonyan elfedi.

Mehet egy kis szerepjáték?

Persze tévedés lenne azt gondolni, hogy csupán a fentebb említett erotikus ruhadarabok jelentik a kínálatot, hiszen persze ezek szépek és jók, ám közben egy fontos dologgal nem kalkulálnak, ez pedig a szerepjáték, ami egy kiegyensúlyozott, izgalmas és változatos szexuális élet szerves részét kell, hogy képezze.

Alig akad olyan ember, aki ne szeretne szerepjáték során jelmezt ölteni, így talán nem olyan meglepő, hogy a SexShopCenter.hu kínálatában számtalan ilyen jellegű ruha is kapható.

Így aztán nincs más teendő hátra, hogy ha még nem rendelkezel ilyen termékekkel, hogy egyeztess a pároddal, hogy mi az, ami neked, neki, nektek belefér, és ahhoz mérten válassz egy új jelmezt magatoknak.

Hirdetés
Hirdetés