Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Körbálák, száraz fű, garázs égett Szabolcsban

katasztrófavédelem | 2024. 04. 10. | 08:57:28
Balesethez, lehasadt faághoz is vonultak a tűzoltók.
Körbálák, száraz fű, garázs égett Szabolcsban
Gyorsan érkezett a segítség (Fotó: Illusztráció/pixabay)
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Lehasadt egy nagy méretű nyárfa egyik ága a nyíregyházi Irsai Gusztáv utcában április 9-én. A helyi hivatásos tűzoltók létrás járművel, motoros láncfűrésszel távolították el a faágat.

Negyven négyzetméteren égett száraz fű Tunyogmatolcs külterületén, az eperjeskei Eperfa utcai kertek végében harminc négyzetméteren lángolt kerti hulladék, a nagyecsedi Síp utcánál három négyzetméteren háztartási hulladék égett kedden. A helyszíneken a fehérgyarmati, záhonyi és mátészalkai hivatásos tűzoltók fékezték meg a szabadtéri lángokat.

Tűzcsapnak tolatott egy teherautó tegnap a nyíregyházi Korányi Frigyes utcában. Ennek következtében egy ingatlan garázsába nagy mennyiségű víz folyt be. A város hivatásos tűzoltói szivattyúval távolították el a vizet.

Negyven körbála égett az újdombrádi Napsugár út elején, az újfehértói Katona József utcában nyolc szalmabála izzott. A helyszíneken a kisvárdai hivatásos, valamint az újfehértói önkormányzati tűzoltók avatkoztak be gyorssugarakkal, kéziszerszámokkal.

Tizenkét négyzetméteres garázs égett Mátészalkán, a Kórház utcában. A helyi hivatásos tűzoltók három gyorssugárral fékezték meg a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Kamion és személygépkocsi ütközött össze a nyíregyházi Debreceni út és Móricz Zsigmond utca kereszteződésénél kedden kora este. A helyi hivatásos tűzoltók a helyszínt biztosították a rendőrök kiérkezéséig, a járművek áramtalanítása nem volt szükséges, személyi sérülés nem történt.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés