Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közúti munkást gázoltak halálra Nagykállónál

| 2024. 03. 27. | 19:32:26
2000 óta már 22 dolgozó halt meg munkavégzés közben.
Közúti munkást gázoltak halálra Nagykállónál
A tetthely (Fotó: Három Határ Hírei/Facebook)
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Halálra gázolta egy kisbusz sofőrje március 27-én, szerdán Nagykálló térségében a Magyar Közút nyírbátori mérnökség beosztottját. Az 55 éves férfit próbálták újraéleszteni a helyszínen, sajnos sikertelenül.

A közúti dolgozók jelzőőrös irányítás mellett padkarendezési munkákat végeztek, és éppen pakoltak össze, már indultak volna, amikor megtörtént a tragédia. A jármű sofőrje eddig tisztázatlan okok miatt áttért a menetirány szerinti másik sávba, belehajtott a munkaterületbe, a védett sávba és a padkán tartózkodó férfit elütötte. A hatóságok jelenleg is nyomoznak, hogy miért haladt szabálytalanul a jármű sofőrje az érintett szakaszon.

Tibor oszlopos tagja volt nyírbátori csapatunknak, több mint 2 évtizeden át volt közutas. Fontos szakembert, kiváló barátot és családapát veszítettünk ma el. Osztozunk a család fájdalmában, felfoghatatlan számunkra, hogy ez ma megtörténhetett

- közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. a közösségi portálon. Megjegyzik, hogy a mai tragédiával együtt 2000 óta már 22 kollégájuk halt meg munkavégzés közben szabálytalan, figyelmetlen autósok miatt.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés