Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Facebook-posztban üzenget egymásnak Magyar Péter és Varga Judit

civishir.hu | 2024. 03. 18. | 11:21:22
A volt igazságügyi miniszter lemondása óta most szólalt meg először.
Facebook-posztban üzenget egymásnak Magyar Péter és Varga Judit
Varga Judit vajon mire utalt a közzétett videóval? (Fotó: Facebook/Varga Judit)
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Facebook-posztban üzengetett egymásnak Magyar Péter és volt felesége, a kegyelmi botrányba belebukott egykori igazságügyi miniszter, Varga Judit. Magyar Péter arról írt, hogy Rogán Antal és a suttogó propaganda azt terjeszti róla, hogy többször megverte gyerekei anyját, és rendőrt kellett hívni hozzá.

Magyar szerint ezek a vádak „totálisan abszurdak és minden valóságalapot nélkülöznek. Mint írja: büntetőeljárást fog kezdeményezni minden sajtóorgánum, jogi és magánszemély ellen, aki ilyen állítást megfogalmaz. Hozzátette: a Facebook-bejegyzést ez alapján azért tette közzé, hogy elébe menjen a várhatóan róla megjelenő cikknek vagy cikkeknek.

Magyar Péter posztja után nem sokkal volt felesége, Varga Judit is reagált is. Ő az Ökumenikus Segélyszervezet kapcsolati erőszakról szóló kisfilmjét osztotta meg. A videó elé peig csak annyit írt: Mindig van kiút.

Itt azonban még nem ért véget az üzengetés. Magyar Péter a következőket írta volt felesége posztjára reagálva.

Én, mint a gyermekeim anyját, téged egészen eddig védtelek egy ország előtt. Nem tudom mivel zsarolnak és azt sem, hogy miért teszed ezt a gyermekeinkkel. Én továbbra sem fogom a házasságunk szennyeseit kiteregetni a nyilvánosság előtt. Két mondat. Mi egy rossz házasságban éltünk, most viszont mindkettőnknek esélye van egy boldog kapcsolatra. Én szurkolok neked - fogalmazott. 

Hirdetés
Hirdetés