Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Magyarországra jöhet LeBron James

| 2023. 05. 24. | 18:18:00
Egy másik NBA-legenda biztosan érkezik.
Magyarországra jöhet LeBron James
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Június 24. és Július 2. között Debrecenben rendezik az U19-es fiú kosárlabda világbajnokságot. Dirk Nowitzki biztosan érkezik a cívisvárosba, de ha a fiát beválogatják, akár LeBron James is ott lehet a lelátókon - olvasható a főszervező, a Debreceni Sportcentrum honlapján.

A tavalyi U17-es női világbajnoksághoz hasonlóan ezúttal is két helyszínen futnak majd párhuzamosan az események, a Főnix Aréna mellett az Oláh Gábor utcai Sportcsarnok lesz az esemény otthona. Idő közben a végleges menetrend is elkészült, mely a FIBA honlapján megtalálható. Magyarország elsőként Dél-Koreával, majd Argentínával, s végül Törökországgal mérkőzik majd, mindhárom találkozóra a Főnix Arénában kerül sor 17 óra 30 perces kezdéssel. A csoportküzdelmek alatt a legnagyobb érdeklődés talán az USA mérkőzéseit övezi majd, akik szintén a Főnix Arénában játsszák a meccseiket, június 24-én 12 óra 30 perctől Madagaszkár nemzeti csapata ellen kezdenek.

A nagy érdeklődésre és az esemény rangjára való tekintettel a belépés online regisztrációhoz kötött, a csoportmeccsek és a nyolcaddöntő napijegye 500 forint, míg a torna utolsó három versenynapjának napijegye 1000 forintba kerül.

 

 

Hirdetés
Hirdetés