Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Megérkezett Nyíregyházára Richterék Magyar Nemzeti Cirkusza!

Szabolcsihír | 2024. 04. 09. | 07:59:09
A Bujtosi parkkal szemben már áll a hatalmas sátor – április 11-én lesz az első előadás.
Megérkezett Nyíregyházára Richterék Magyar Nemzeti Cirkusza!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Richter József neve, legyen szó a Kossuth-díjjal elismert idősebb vagy a Hortobágyi Károly-, és immár kétszeres Arany-díjas artistaművész ifjabb Richter Józsefről, veretes garancia a színvonalas, izgalmas és tartalmas szórakozásra fiatalnak, idősnek egyaránt. Ebben, a cirkusz világában – mondhatni – egyedülálló produkciósorozatban lehet része azoknak, akik ellátogatnak április 11. és 14. között a Magyar Nemzeti Cirkusz hétköznapokon 18 órakor, szombaton 15 és 18 órakor, vasárnap pedig 11 és 15 órakor kezdődő előadására, a Bujtosi parkkal szemben felállított sátorba.

Richteréké a világ egyik legismertebb és legszínvonalasabb utazócirkusza, amely már visszajáró vendég Nyíregyházán. Ezúttal azonban a korábbiaknál is érdekesebb, értékesebb és izgalmasabb produkciókat hoztak el a Nyírség fővárosába. A különleges műsorválogatás apropóját az adta, hogy a Magyar Nemzeti Cirkusz ebben az évben ünnepli fennállásának 30. évfordulóját. A világszerte ismert Richter-család elismertségét jelzi, hogy a planétánk legkülönlegesebb cirkuszprodukcióinak előadói mondtak igent idősebb és ifjabb Richter József invitálására.

A fűthető sátor kényelmes székek karéjaival körbeölelt porondján ezúttal is főszerepet kapnak a lovas produkciók. A Richter család természetesen bemutatja azt a sokszínű, izgalmas és változatos műsorszámot, amellyel szerte Európában és azon kívül is rendre a legmagasabb elismerést jelentő díjakat zsebelik be. 

A hazai lovasok mellett – egy ideig velük együtt is – Mongóliából érkezett kollégáik szórakoztatják a nagyérdeműt. Időnként fel-feltűnik a bohóc, aki többek között bemutatja, mi mindenre való a tányér, aztán fehér és fekete kutyusuk veszik birtokba a manézst, és persze a levegő urai, az artisták is vissza-visszatérő szereplői a Magyar Nemzeti Cirkusz jubileumi műsorának.

Az egyik legkülönlegesebb számot két kolumbiai mutatja be a halálkeréken. 

Mindehhez a hangulatot, az izgalmakat élőzene fokozza. Mivel jubileumi születésnapi cirkuszelőadásról van szó, a műsor zárásaként egy hatalmas tortát tolnak a színpadra. És nem lenne teljes a cirkusz műsora, ha ehhez nem kapcsolódna közönségszórakoztató meglepetés.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés