Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Változik a buszközlekedés Nyíregyházán

Szabolcsihír | 2024. 04. 09. | 16:12:15
Csak ideiglenesen.
Változik a buszközlekedés Nyíregyházán
Fontos információk (Fotó: Illusztráció/pixabay)
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Folyamatban van a Pitypang utca felújítása. Az április 8-i héten aszfaltmarási munkálatokat végez a kivitelező, valamint az aknafedlapok szintbe emelése várható – tudatta az önkormányzat kedden. A kivitelezés érinti a buszközlekedést is, április 10-től (szerdától) az alábbi ideiglenes közlekedési rendet vezetik be:

2-es vonal:
a járatok az Autóbusz-állomás felé a Lakatos utca megállóhelytől a Kállói út – Tünde utca – Ipari utca, forduló terelőútvonalon közlekednek, ezért a Pitypang utca, Alma utcai iskola, Pipacs utca, Alma utca, ABC és Alma utca megállóhelyeket NEM ÉRINTIK.

13-as és 13Y-os vonalak:
a járatok a Sóstói úti kórház feléaz Alma utcai iskola – Alma utca – Tünde utca – Ipari utca, forduló terelőútvonalon közlekednek, ezért a Pitypang utca, Borbánya, iskola, Borbánya, ABC és Tünde utca megállóhelyeket NEM ÉRINTIK.

25-ös vonal:
a járatok az Alma utcai iskola feléa Lujza utca megállóhely után a Kállói út – Tünde utca – Ipari utca, forduló – Tünde utca – Alma utca terelőútvonalon közlekednek, ezért a Tünde utca, Borbánya, ABC, Borbánya, iskola, és Pitypang utca megállóhelyeket NEM ÉRINTIK.
a járatok a Vasútállomás feléaz Alma utcai iskola – Alma utca – Tünde utca – Ipari utca, forduló – Tünde utca – Kálló út terelőútvonalon közlekednek, ezért a Pitypang utca, Borbánya, iskola, Borbánya, ABC és Tünde utcamegállóhelyeket NEM ÉRINTIK.

H32-es vonal:
a Nagyszállásról az Alma utcai iskolához közlekedő járatok a Lakatos utca megállóhelytől a Kállói út – Tünde utca – Alma utca terelőútvonalon közlekednek, ezért a Pitypang utca megállóhelyet NEM ÉRINTIK.

902 éjszakai járat:
a járatok a Szakiskola és Kollégium feléa Lujza utca megállóhely után a Kállói út – Tünde utca – Ipari utca, forduló – Tünde utca – Alma utca terelőútvonalon közlekednek, ezért a Tünde utca, Borbánya, ABC, Borbánya, iskola, és Pitypang utca megállóhelyeket NEM ÉRINTIK.
A járatok a terelőútvonalon található valamennyi megállóhelyen megállnak.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés