Hirdetés
Karácsonyi vendégváró: lazactatár
| 2016. 12. 21. | 12:20:00
Enni? Hát azt nagyon szeretünk, a sütés-főzésbe pedig jöjjünk bele együtt!
Hozzávalók 1 főre:
• Füstölt lazac, apró 7dkg
• majonéz 1ek
• só, bors
• friss kapor
• 1 gerzd citrom
• snidling 3 szál
• pritamin paprika 1 cikk
• uborka
• koktélparadicsom
• zöldsaláta mix 1 cs
• barnakenyér 3 szelet
• tökmagolaj
Elkészítése: A darált füstölt lazachoz, hozzáadjuk a majonézt, a finomra vágott kaprot, snidlinget, pritamin paprikát. Borsozzuk, kevés olíva olajjal jól elkeverjük, majd a pirítós krutonokra kenjük. Salátával, uborkával, koktél paradicsommal és tökmagolajjal meglocsolva tálaljuk.
Jó étvágyat kíván:
Kövér Sándor séf
Mirbest és Séfakadémia
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
A világ elképesztő mennyiségű áramigény-növekedéssel néz szembe
A külgazdasági és külügyminiszter jóslata.
Több tízmillió forintot költenek szúnyogirtásra Nyíregyházán
Helyi cég a közbeszerzés nyertese.
Központi Statisztikai Hivatal: nőtt a munkanélküliségi ráta
A munkakeresés átlagos időtartama 8,9 hónap volt.
Fut a MOL-szekér: közel 200 milliárd osztalékot fizetnek ki a részvényeseknek
A tavalyi eredmények után kapják a részvényesek.
Bűn és bűnhődés