Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Itt a szabolcsi 3in1!

| 2017. 10. 13. | 15:27:00
A flakonos savanyúságával az internetet felrobbantó háziasszony újabb receptje.
Itt a szabolcsi 3in1!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Emlékeznek még a szabolcsi háziasszonyra, akinek flakonos savanyúsága tavaly valósággal felrobbantotta az internetet? Nos, Boros Vali most megint újat alkotott: elkészítette a 3 az 1-ben instant kávét. Az adalékmenteset. A szabolcsi 3 in 1-t. A receptet megosztotta Facebook-csoportjában, mely mára közel 52 ezer tagot számlál.

Hogy sokan kezdenek most keresgélni a spájzban, hogy találjanak egy jól zárható fémdobozt, abban majdnem teljesen biztosak vagyunk.

Íme a Vali-féle 3 az 1-ben:

"A bolti 3 az egyben sok adalékot tartalmaz, szépen agyaskodtam rajta és kikevertem magamnak, elmondom, szerintem olcsóbb is mint amit kapni lehet, sőt itt variálhatjuk az erősséget is - írja Boros Vali. Ez most olyan közepes lett, ebben az arányokban.

Hozzávalók:
200 gramm tejpor, vagy completta – én tejport használtam.
200 gramm porcukor, nekem kristály van csak, de leőröltem, ezt lehet barna cukorból is
150 gramm instant kávé

Ezeket egy tálban összekevertem, és kész is van, zárható fém kávés dobozba raktam. Egy kávés pohárhoz 3 kávéskanállal tettem - fűzi hozzá a szabolcsi háziasszony, akinek oldalán – bízvást mondhatjuk – naponta több százan fordulnak meg, osztják meg receptjeiket, házi praktikáikat, vagy éppen készítik el Boros Vali házias ételeit a leírása, útmutatása szerint.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés