Ide süss! Egészséges rántott hús

2016.04.13. 14:36

Ide süss! Egészséges rántott hús

Enni? Hát azt nagyon szeretünk! A sütés-főzésbe pedig jöjjünk bele együtt! +Recept

Hirdetés

Egészséges rántott hús? Olyan is van? Na, jó. Csak háromnegyed részt egészséges, mert olajban sült. Bár én nem vagyok egy nagy rántott hús-imádó. Ha étteremben húsos ételt kérek, meg szoktam kérdezni, hogy rántva van? Ha igen, akkor nem kérem. Viszont nagy ritkán én is megkívánom a rántott husit. De kizárólag frissen, és csak a laposat szeretem. Most egy egészséges változatot készítettünk. Máskor is kerül még ilyen az asztalunkra. 

Elkészítés

A húst felszeleteljük és kiklopfoljuk. Mindkét oldalán besózzuk. Majd következik a reform bunda. Csicseriborsólisztben, tojásban, végül apró szemű zabpehelyben megforgatjuk. Olajban kisütjük. A tojásba és zabpehelybe tettem egy kis sót, borsot.
Jó kis masszív bunda lett rajta. Próbálják ki!

Hozzávalók

  • csicseriborsóliszt
  • tojás
  • zabpehely
  • 40-50 dkg karaj
  • só, bors
  • olaj a sütéshez

Jó étvágyat kíván: Rózsa Éva

További receptek az Ízek és utazások gasztroblogon
Facebook-oldal ITT

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés