Hirdetés

Sült csirkecomb héjában sült újburgonyával

2016.06.04. 17:46

Sült csirkecomb héjában sült újburgonyával

Enni? Hát azt nagyon szeretünk! A sütés-főzésbe pedig jöjjünk bele együtt! +Recept

Hirdetés

Hozzávalók:
2 csirkecomb
50 dkg újkrumpli
só, bors, csirkefűszer, delikát
olaj
1 dl víz
 
Elkészítése: A csirkecombot befűszerezzük (só, delikát, csirkefűszer keveréke), olajjal meglocsoljuk és éjszakára a hűtőbe tesszük pácolódni. A burgonyát megmossuk, kissé megdörzsöljük, majd kettévágjuk. Sóval, borssal fűszerezzük és kevéske olajjal elkeverjük. 3-4 darab burgonyát csomagolunk egy alufóliába. A csirkecombokkal együtt tepsibe tesszük, kevés vizet öntünk alá. 180 fokos légkeveréses sütőben alufóliával lefedve sütjük kb. 50 percig, majd alufólia nélkül úgy, hogy közben megforgatjuk a csirkecombot, kicsomagoljuk a krumplit, és hagyjuk, hogy minden pirosra süljön. Friss salátát is kínálhatunk mellé.

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

Ez is érdekelheti

    Hirdetés