Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Havazás után visszatér a brutális hideg

| 2017. 01. 13. | 18:08:00
Ismét kemény mínuszok jönnek.
Havazás után visszatér a brutális hideg
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az Országos Meteorológiai Szolgálat péntek délben frissített előrejelzése szerint szombaton a déli órákig folytatódhat a havazás, az ország északkeleti részén újabb 5 centi friss hó eshet. Délután a Dunántúlon és a középső országrészben elszórtan havazás/havas eső is kialakulhat. Hajnalban mínusz 5 - 1, nappal mínusz 1 - plusz 4 fok körül alakul a hőmérséklet.

Vasárnapra visszajönnek a kemény mínuszok, hajnalban a szélvédett tájakon akár mínusz 17 fokig is csökkenhet a hőmérséklet, máshol mínusz 4 és mínusz 10 között alakul a hőmérséklet. Napközben változóan felhős lesz az ég, néhol kisebb havazás, hózápor kialakulhat. Napközben mínusz 5 - plusz 2 fok lesz.

Hétfőn a legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet mínusz 7 és mínusz 15 fok között valószínű. Napközben a vastag felhőtakaró mögül alig süt majd ki a nap. Főként délen valószínű újabb havazás. Nappal mínusz 8 és mínusz 1 fok közötti értékeket mérhetünk majd.

A folytatás sem néz ki jobban, csütörtökig hajnalban mínusz 14 - mínusz 3, napközben mínusz 7 - 0 fok között alakul a hőmérséklet. Szerdára és csütörtökre újabb havazás jósolnak.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés