Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A szabadba készül? A hétvégén felejtse el!

| 2017. 03. 17. | 16:05:00
Eső, szél, lehűlés jön.
A szabadba készül? A hétvégén felejtse el!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ha szabadtéri programot tervezett a hétvégére, nem biztos, hogy jól döntött. Az előrejelzések szerint ugyanis például egy jó kis kiránduláshoz nem lesznek ideálisak a feltételek. És akkor még enyhén fogalmaztunk...

Az Országos Meteorológiai Szolgálat prognózisa ezt ígéri a következő két napra:

Szombaton többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég, csak késő délután, estefelé szakadozhat fel északon a felhőzet. Újabb csapadékzóna érkezik, ismét sokfelé lesz eső, záporeső. A nyugati, északnyugati szél többfelé megerősödik, főként az északi országrészben helyenként viharossá fokozódik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 2 és 7 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet 8 és 14 fok között alakul.

Vasárnap zömmel erősen felhős vagy borult lesz az ég, de délelőtt északkeleten-keleten, délután pedig a Nyugat-Dunántúlon rövidebb időre kisüthet a nap. Összességében többfelé lehet kisebb eső, zápor. Az északnyugati szelet élénk, napközben többfelé erős széllökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 1 és 9, a legmagasabb nappali hőmérséklet 10 és 14 fok között alakul.

    

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés