Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ismét apa lett a válogatott kézis

| 2016. 11. 04. | 15:52:00
A nyolcas megint szerencsét hozott.
Ismét apa lett a válogatott kézis
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Harsányi Zalán köszöni, jól van - ezzel a címmel adja tudtul Facebook-oldalán a Grundfos Tatabánya Kézilabda Club, hogy sokszoros magyar válogatott játékosának, a Nyíregyházáról elszármazott Harsányi Gergelynek és feleségének, a szintén nyíregyházi Fekete Nórának megszületett második gyermeke, Zalán.

Alább az interjú a büszke apával, aki a napokban Nyíregyházán lépett pályára.

"Október 19-én kirobbanó formában játszott a sokszoros válogatott Harsányi Geri a soros bajnoki mérkőzésen. Nyolcszor vette be az ellenfél hálóját. Párja Nóra ekkor már mindenórás kismamaként várta második gyermekük születését. Aztán október 20-án, Budapesten megszületett Harsányi Zalán...
– Mekkora a kislegény? – kérdeztük a büszke édesapát, Harsányi Gerit.
– 2950 grammal született, és nagyon nyúlánk, 55 centivel látta meg a napvilágot. Emellett sűrű sötét haja van.
– Párod is jól van?
– Hál' istennek feleségem Nóra és a kis Zalán is jól vannak. A kislányunk, a majd hároméves Hanna is nagyon várta már az öcsike érkezését.
– Láthatóan nagyon feldobott ez az „esemény”...

– Ez így igaz. Nyolc gólt lőttem a bajnokin, majd most nyolcat a válogatott meccsen. Mivel én nyíregyházi gyerek vagyok, az plusz motivációt jelentett, hogy a szülővárosomban, a szüleim és barátaim előtt léphettem pályára, a gyönyörűen felújított új sportcsarnokban. Méghozzá telt ház előtt.

– Ha jól emlékszem, a csarnok felújítása előtti utolsó meccsen is nyolc gólt lőttél az akkori válogatott meccsen...
– Így van, a régi csarnokban Románia ellen játszottunk utoljára, és valóban nyolcszor vettem be riválisunk kapuját. Úgy tűnik ez a nyolcas szám nekünk, nekem szerencsét hoz."

Fekete Nóra és Harsányi Gergő, középen Hanna lányuk 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés