Hirdetés

Debreceni szurkolók tragédiája: megkezdődött az aukció!

2016.03.16. 07:26

Debreceni szurkolók tragédiája: megkezdődött az aukció!

Értékes ereklyékre lehet licitálni.

Hirdetés

A www.topaukcio.hu aukciós portálon elindult a DVSC kézisei által szervezett jótékonysági aukció, ami március 23-áig tart. Eddig lehet licitálni az értékes ereklyékre, mezekre, kupákra, labdákra.

Az egész országot megrázta a hír: február 27-én, a Békéscsaba–DVSC-TVP női kézilabda mérkőzés után négy debreceni szurkoló szenvedett balesetet. Az elkerülhetetlen ütközés következtében hárman életüket vesztették, az egyetlen túlélőre hosszú gyógykezelés vár. A tragédia minden képzeletet felülmúló összefogást eredményezett a magyar sportéletben. Elsőként az MVM-Veszprém kézilabdázói ajánlottak fel árverésre egy dedikált mezt, majd néhány nap alatt majd félszáz ereklye gyűlt össze. Az aukciós portál díjmenetesen bocsájtotta felületét a DVSC Kézilabda Kft. rendelkezésére. Rövid regisztrácó után, itt lehet licitálni, a mezekre, serlegekre, labdákra.

A teljes befolyt összeget a balesetben elhunyt szurkolóink családjának, illetve a balesetben megsérült Pikó Tamás gyógykezelésére fordítják.

Minden aukcióra bocsátott termék 10.000 Ft-ról indul. A licitlépcső 2.000 Ft. Ha van olyan licitáló, aki egyedi, nagy tétellel akarja elvinni az ereklyét az az info@dvsckezi.hu email címen vagy a klub Facebook-oldalán privát üzenet formájában jelezheti azt.

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés