Hirdetés

Országos gyász: a debreceni fiatalokra emlékeznek és segítenek

2016.03.01. 14:00

Országos gyász: a debreceni fiatalokra emlékeznek és segítenek

Érkeznek a felajánlások a DVSC-hez. Segítsen, aki tud!

Hirdetés

A hétvégén több kézilabda-mérkőzésen (többek között Szegeden és Dunaújvárosban) is megemlékeztek a szombat esti tragikus balesetben elhunyt DVSC szurkolókról.

Hétfőn a Veszprémi Kézilabda Sport Egyesület, az MVM Veszprém csapata ajánlott fel egy dedikált mezt, melynek elárverezésből az áldozatok családját, illetve a tragédiát túlélő szurkolót szeretné támogatni. A nemes gesztus minden képzeletet felülmúló összefogást hozott – írja a dvsckezilabda.hu.

Elsőként a balesetet túlélő szurkoló szűkebb pátriájából jelentkeztek, így a Balmaz-Kamilla Gyógyfürdő NB II-es labdarúgói és a Kőnig Trade Balmazújváros NB I-es kézilabdázói ajánlottak fel egy-egy dedikált mezt. Nem sokkal később Tóth Zoltán, a Szolnoki Olaj KK kosárlabda bajnokcsapatának ügyvezetője jelezte, hogy egy olyan mezt küldenek a nemes célra, amelyben a Eurocup második csoportkörében játszott az Olaj. Hétfőn délután pedig egy debreceni nevelésű válogatott futballista tett tanúbizonyságot arról, hogy nem felejtette el a cívisvárost, Tőzsér Dániel, a Queens Park Rangers légiósa ajánlotta fel dedikált mezét.

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés