Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Baleset Nyírtelek és Nyíregyháza között

| 2016. 09. 01. | 00:23:00
Két sérült, áll a forgalom.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

(frissítve)

Olvasónk jelezte szerda éjjel, hogy nemrég frontális karambol történt a 38-as főúton Nyíregyháza és Nyírtelek között. Amint írja, két sérültje van a balesetnek, teljes az útzár. Terelésre nincs mód, áll a forgalom - írta Krisztián.

Érdeklődtünk a katasztrófavédelem megyei ügyeletén, ahol a hírt megerősítették, de jelezték, az ő beavatkozásukra nem volt szükség. A rendőrségi ügyeletes viszont arra hivatkozott, információt csak a sajtószolgálat adhat.

 

Csütörtökön megkerestük a megyei rendőrfőkapitányság sajtóügyeletesét. Fehérvári Marietta a balesettel kapcsolatban közölte: személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt augusztus 31-én 21 órakor a 38-as főút 33. kilométerében. Az eddigi
adatok szerint egy 26 éves nyíregyházi férfi egy Volkswagen személygépkocsival Nyírtelek felől Nyíregyháza irányába közlekedett, amikor a 38–as számú főút 33. kilométerénél feltehetően nem megfelelő követési távolságot tartva beleszaladt az előtte, vele azonos irányba haladó mezőgazdasági munkagéppel és a hozzá kapcsolt járműszerelvénnyel közlekedő sofőr vontatmányának. Az ütközést követően a személygépkocsi átsodródott a bal oldali forgalmi sávba, ahol egy ott szabályosan közlekedő és Nyírtelek
irányába haladó Suzuki gépkocsinak nekiütközött. A baleset során a 26 éves sofőr, a Suzuki vezetője (egy 37 éves miskolci nő) és két utasa könnyű sérüléseket szenvedtek. A baleset körülményeit a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés