Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Emésztőbe esett egy ló Piricsén

| 2016. 09. 29. | 10:23:00
Sérülések nélkül úszta meg a kalandot a paci.
Emésztőbe esett egy ló Piricsén
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Emésztő aknába esett egy kétmázsás ló szerdán délben Piricsén, a Ságvári utcában. A nyírbátori hivatásos tűzoltók kéziszerszámok segítségével az akna bejáratát kiszélesítették, majd a tulajdonos és az állatorvos jelenlétében a haszonállatot sértetlenül kiemelték - közölte a Szabolcsihírrel Dóka Imre tűzoltó főhadnagy, a katasztrófavédelem megyei szóvivője.

Egy hektár területen, foltokban égett a nádas szerdán délután Kisvárdán, a Szőlőskert utca mögötti területen. A város hivatásos tűzoltói vízsugárral és kéziszerszámok segítségével akadályozták meg a lángok továbbterjedését. Személyi sérülés nem történt.

Kigyulladt egy benzin üzemű személygépkocsi motortere szerdán délután Újfehértón, a Széchenyi utcában. A tüzet a tulajdonosnak sikerült eloltania. A helyi önkormányzati tűzoltók a járművet áramtalanították, valamint az utómunkálatokat kéziszerszámok segítségével végezték el. Személyi sérülés nem történt.

Összehordott hulladék égett két négyzetméteren szerdán este Nyíregyházán, a Tarcsai István utcában. A város hivatásos tűzoltói egy vízsugár és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat.

Egy raktárépület egyik helyiségében öt négyzetméteren berendezési tárgyak kaptak lángra szerdán este Nyíregyházán, az Állomás téren. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók egy vízsugár és kéziszerszámok segítségével akadályozták meg a lángok továbbterjedését, majd a füsttel telítődött épületrészt átszellőztették. Személyi sérülés nem történt.
 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés