Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Isten óvja a magyar nőket a saríától! Egy MSZP-s véleménye

| 2016. 09. 18. | 13:02:00
A pártétól markánsan eltérő véleménye van.
Isten óvja a magyar nőket a saríától! Egy MSZP-s véleménye
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ellenzi a migránsok betelepítését az MSZP XV. kerületi önkormányzati képviselője, aki "hívő keresztény nőként" mást gondol a kvótanépszavazásról, mint az, aki "nem veszi alapul", hogy a migránsok által képviselt dolgok ellentétesek a keresztényi magatartással - erről Móricz Eszter az M1 aktuális csatornán beszélt szombat este.

Hozzátette, nem tisztségviselő a pártban, a maga véleményét mondja el, nem a szocialista pártot vagy elnökét, Molnár Gyulát jött képviselni. Azt mondta, hogy a szocialista párt demokratikus párt, ha valamely tagjának a pártétól eltérő véleménye van, ami hitbéli meggyőződése, "ezzel semmi probléma nem lehet" - fogalmazott.

A képviselő szerint Magyarország és Európa még nem találkozott "ezzel a népcsoporttal", és ő szeretné, hogy "ne is találkozzanak".

Mint mondta, szeretné, hogy Magyarországon ne kelljen az iszlám jogrend (saría) érvényesítésétől félnie egy nőnek. Úgy vélte, ha valaki megismeri ezt a törvényrendszert, látja, hogy jelentős fenyegetettséget, biztonsági kockázatot jelent.

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés