Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Két busz rohant egymásba a Szent István utcán

| 2016. 09. 29. | 13:44:00
Egy másik baleset sérültjét a tűzoltók vágták ki a roncsból.
Két busz rohant egymásba a Szent István utcán
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Két busz ütközött össze csütörtök délelőtt a Szant István utcán, Nyíregyházán. Négyen sérültek meg a balesetben. A Simai úton frontális karambol volt, egy sérült beszorult a járműbe - kaptuk a gyorshírt egy hűséges olvasónktól. Utánajártunk.

A Szent István utcában egymásba rohantak a járművek. Négy ember könnyű sérülést szenvedett

Két, menetrend szerint közlekedő autóbusz Nyíregyházán a Szent István utcában. A két járművön összesen több mint negyvenen utaztak, akik közül négyen könnyű sérülést szenvedtek, ezért őket a mentők kórházba szállították. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói biztosítják a területet. A műszaki mentés és a rendőrségi helyszínelés végeztéig forgalomkorlátozásra kell számítani az érintett utcában.

A Simai úton egy sérültet a tűzoltók szabadítottak ki az egyik járműből.

Kisteherautóval karambolozott egy mikrobusz Nyíregyházán, a Simai úton. A balesetben két ember megsérült, egyiküket a nyíregyházi hivatásos tűzoltók szabadították ki az egyik járműből feszítővágó berendezés segítségével. Az egységek ezután áramtalanították a járműveket, valamint megszüntetik az üzemanyag-szivárgást. A munkálatok idejére teljes szélességében lezárták az érintett útszakaszt.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés