Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Őt lőtték le

| 2016. 10. 26. | 17:46:00
Gyászol a rendőrség.
Őt lőtték le
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Gyászol a rendőrség. Szolgálatteljesítés közben 2016. október 26-án életét vesztette Pálvölgyi Péter rendőr őrnagy, a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda kiemelt főnyomozója - tette közzé az ORFK Kommunikációs Szolgálata a police.hu-n.

Magyarország Rendőrsége megrendülve és együttérzéssel osztozik az elhunyt rendőr családjának fájdalmában.

A rendőrség a rendőrségi épületeken gyászzászlóval, a szolgálati gépjárműveken gyászszalaggal tiszteleg elhunyt munkatársának helytállása előtt.

Magyarország belügyminisztere Pálvölgyi Péter rendőr őrnagyot hősi halottá nyilvánította és előléptette rendőr alezredessé.

Pálvölgyi Péter 46 évet élt - áll a közleményben.

Mint arról beszámoltunk, szerdán reggel lövöldözés volt a Győr-Moson-Sopron megyei Bőnyben. A Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai egy ingatlanon házkutatást szerettek volna tartani, ám a tulajdonos gépkarabéllyal tüzet nyitott rájuk, egy társuk meghalt. A rendőrök viszonozták a tüzet, a tulajdonos megsérült, őt a mentők kórházba szállították, ahol megműtötték. A főügyészség győri kirendeltsége hivatalos személy sérelmére elkövetett, több ember életét veszélyeztető emberölési kísérlet és lőfegyverrel való visszaélés miatt indított nyomozást. A kórházban fekvő 75 férfit, akiről közben kiderült, hungarista vezér, őrizetbe vették, rendőrök őrzik.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés