Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A pokolba küldte Orbánékat a Class FM miatt

| 2016. 11. 16. | 14:15:00
Most Sebestyén Balázsék ügyében találta meg a kormányt.
A pokolba küldte Orbánékat a Class FM miatt
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Gyurcsány Ferenc most a leghallgatottab kereskedelmi rádió ügyében mondta tollba a bánatát a Facebookon, gazembereknek nevezve a legfőbb politikia ellenfeleit a kormányzati erő képviselőit.

"Nem az a kérdés, hogy szeretjük-e a Morning Show-t. Én egyébként igen. Az se, hogy mit gondolunk a Class FM-ről. Az a kérdés, hogy miután a kormány leteperte a közszolgálati médiát, bezáratta a Népszabadságot, hazugsággyárrá silányította a TV 2-t, miért teszi tönkre és/vagy zsarolja a legnagyobb hallgatottságú kereskedelmi rádiót és annak szókimondó reggeli műsorát.
Szerintem azért, mert paranoiásan félnek minden független hangtól, mert rettegnek a kritikától, mert nem hiszik, hogy tisztességesen is tudják vezetni az országot. Egy szóval mert gazemberek.
Lehet, hogy mint minden önkényre épülő rendszer meghosszabbíthatják regnálásukat, de a végén bukni fognak. Csúnyán. Mert az ilyenek csúnyán szoktak bukni. És nem lesz bocsánat. És ez már nem is rajtunk fog múlni.
Pokolba velük."

A kereskedelmi adó üzemeltetőjének a kérelmét, hogy újabb öt évre kapjon lehetőséget a sugárzására, a Médiatanács utasította el.

A Class FM médiaszolgáltatási jogosultsága november 19-én lejár.

A Médiatanács úgy találta, hogy Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani Morning Show-jának több adásában olyasmik hangoztak el, amelyek alkalmasak „a tizenhat éven aluliak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására”. Ennek alapján pedig a médiatörvény gyakorlatilag kizárja, hogy megújítsák a frekvenciaengedélyt.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés