Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A magyar konyha remekeit is árulták a berlini terror helyszínén

| 2016. 12. 20. | 14:07:00
Petryék az elmúlt napokban háromszor is megfordultak ott.
A magyar konyha remekeit is árulták a berlini terror helyszínén
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Petry Zsolt, a Hertha magyar kapusedzője épp úgy tervezte, hogy kilátogat arra a karácsonyi vásárra Berlinben, ahol hétfőn este egy teherautó belegázolt a tömegbe.

"Nagyon kellemes hely volt mostanáig ez a karácsonyi vásár Berlinben. Kitűnő ételeket, magyar lángost és kürtőskalácsot is lehetett kapni. Csak az elmúlt héten legalább háromszor fordultunk ott meg a feleségemmel"

– nyilatkozta a Nemzeti Sportnak Petry Zsolt.

"A merénylet napján is úgy terveztük, hogy kisétálunk körülnézni, és eszünk valamit. Aztán szerencsére inkább úgy döntöttünk, hogy inkább otthon maradunk, és bekuckózunk a lakásba."

Hozzátette, nem szeretne politizálni, de szerinte "sajnos várható volt, hogy előbb-utóbb hasonló tragédia történik ott, ahol sok idegen, ellenséges kultúrából érkező menekültet fogadnak be különösebb kontroll nélkül".

Petry szerint ijesztő, hogy a szálloda, amelyben a Hertha a hazai meccsek előtti éjszakát tölti, alig száz lépésnyire található a merénylet helyszínétől. Dárdai Pál csapata szerdán a Darmstadtot fogadja, természetesen fokozott biztonsági intézkedések várhatók.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés