Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Elküldték állásából Kósa Lajos volt osztálytársát

| 2016. 12. 01. | 18:51:00
A debreceni újságírót korábban az MSZP is kitüntette.
Elküldték állásából Kósa Lajos volt osztálytársát
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nyolc megyei lap, a 24 Óra, a Somogyi Hírlap, az Új Dunántúli Napló, a Tolnai Népújság, a Petőfi Népe, a Békés Megyei Hírlap, az Új Néplap és a Heves Megyei Hírlap élén is változás történik a mai naptól. A Mediaworks egy szűkszavú sajtóközleményt adott ki, miszerint folytatja a kiadó strukturális átalakítását - írja az Index.

A megyei napilapok területén a főszerkesztő-kiadóvezetői és a felelős szerkesztői munkakör megszűnik. A napilapok élén december 1-től főszerkesztők állnak, akiknek a munkáját egy-egy irodavezető segíti. A fentiekkel egy időben távozik a Mediaworkstől Póré László, Ficsór János, Nánási János, Nimmerfroh Ferenc, Czene Attila és Porcsin Zsolt, akiket Liszkay Gábor vezérigazgató a mai nappal felmentett a munkavégzés alól.

Az Index úgy tudja, az új vezetők többsége belülről érkezett, mindössze a Heves Megyei Hírlaphoz hoztak külsős embert Porcsin Zsolt debreceni újságíró helyére, aki Kósa Lajos gimnáziumi osztálytársa, a Hajdú-bihari Napló egykori főszerkesztője, később a kritikai hangvételű, a fideszes városvezetést hevesen támadó blog és portál alapítója. 2011-ben kitüntette az MSZP, a párt által létrehozott Szabad Sajtó Alapítvány díját kapta, 2014-ben pedig Bossányi-díjjal jutalmazták.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés