Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Vona Gábor és Gyurcsány Ferenc - mint két tojás?

| 2016. 12. 14. | 10:50:00
A TV2 szerint megdöbbentő a hasonlóság.
Vona Gábor és Gyurcsány Ferenc - mint két tojás?
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

 A Jobbik elnöke elkezdte utánozni az egykori miniszterelnököt, ugyanúgy gesztikulál, hasonlóan hangsúlyoz, olyan, mintha ugyanaz lenne a beszédtanáruk. Egymásra találtak!" - állítja Gurcsány Ferencről és Vona Gáborról a Civil Összefogás Fórum legújabb bohócos plakátja. 

„Európai Uniós szinten is tapasztalható tendencia, hogy a szélsőségek összeérnek jobb és bal oldalon”

– mondta Ifj. Lomnici Zoltán, a CÖF szóvivője, felidézve azt, hogy korábban sem a Demokratikus Koalíció sem a Jobbik nem szavazta meg a kényszerbetelepítés ellen szóló hetedik alaptörvény-módosítást. Ifj. Lomnici Zoltán szerint ezzel tulajdonképpen közös politikai platformra került a Jobbik és a DK..

Perlaky Papp József, a Metropolitan egyetem docense szerint a jobbikos politikus retorikája, beszédstílusa az utóbbi időben nagyon megváltozott. Egyre jobban hasonlít Gyurcsány Ferencéhez, főleg akkor, amikor a követőihez beszél. Vona Gábor a beszédeiben korábban inkább visszafogott volt és rövid mondatokat használt. Perlaky Papp József, kommunikációs szakértő szerint a változás az év első felében vált nyilvánvalóvá, akkor látszott először, hogy a korábban szinte mozdulatlanul álló Vona Gábor Gyurcsány Ferencéhez hasonló hatalmas gesztusokkal kezdte kísérni a beszédét.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés