Hirdetés

Megint kifütyülik Orbánt, de most Putyinnal együtt

2017.01.10. 13:28

Megint kifütyülik Orbánt, de most Putyinnal együtt
Október 23-án, a díszünnepség alatt is fütyültek az Együtt demonstrálói (Fotó: mti)

Azt mondják, Magyarország jövője nem Oroszország.

Hirdetés

Füttykoncertet szervez az Együtt február másodikára, amikor az orosz elnök Magyarországra látogat.

Február 2-án ismét füttykoncertet rendezünk Orbán Viktornak. Ezúttal ott lesz vele Vlagyimir Putyin orosz elnök is, akitől a magyar miniszterelnök szorgalmasan tanulja az illiberális kormányzást, a civilek vegzálását, a sajtószabadság korlátozását, a lopást, a családi vagyon gyarapítását.

Tüntetünk, sípolunk az Orbán-Putyin-szövetség ellen. Mert a mi szövetségesünk és jövőnk Európa, nem pedig az elnyomó, putyini Oroszország. Nem tűrjük, hogy Orbán Viktor még jobban kiszolgáltassa Magyarországot Oroszországnak. Nem tűrjük, hogy Orbán Viktor a magyar nemzeti érdekekkel ellentétben Európával szembe vezesse hazánkat! Gyere az Alkotmány utca-Kossuth tér sarkára február 2-án 18.00 órára!"

- írták az esemény Facebook-oldalán.

A Fidesz közleményben reagált a felhívásra, miben azt írják, hogy „a baloldal ismét tanúbizonyságát adja, hogy felelős és érdemi politizálás helyett csak rendzavarásra képes", hozzáteszik, Szigetvári Gyurcsány mellett még támogatta a Putyin-találkozókat. Az Oroszországgal való korrekt kereskedelmi és energiabiztonsági kapcsolat pedig hazánk érdeke.

Együtt

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés