Hirdetés

Meghalt Pharaon

Index.hu

2017.01.08. 09:10

Meghalt Pharaon
Fotó: nrlpak.com

Vasárnap búcsúztatják.

Hirdetés

Helyi idő szerint vasárnap 13 órától 19 óráig lesz Dr. Ghaith Rashad Pharaon gyászszertartása a bejrúti Four Seasons Hotelben, értesült az Index.

 

A lap felhívta az ötcsillagos szállodát, ahol megerősítették a szerkesztőséghez eljutott arab nyelvű gyászjelentés tartalmát, azaz hogy vasárnap délután családtagok és barátok búcsúznak egy szaúdi állampolgárságú, Dr. Ghaith Rashad Pharaon nevű embertől. 

Arab és angol nyelvű híroldalakon egyelőre nem jelent meg, hogy meghalt volna az FBI és az Interpol által 25 éve körözött olajmilliárdos, egy arab üzleti élettel foglalkozó lap Twitter-oldala szombat hajnalban közölte az információt.

Az Index úgy tudja, a Pharaonról szóló Wikipédia-szócikket is frissítették már a halálhírrel, de az oldal szerkesztői egyelőre nem hagyták jóvá. 

A szerkesztés még nem nyilvános, de a szócikk oldalán itt megtekinthető. A Pharaonról szóló angol nyelvű Wikipédia-oldalt egyébként 2006-ban hozta létre egy Whiskey Pete nevű felhasználó, aki 2008 óta inaktív. A user további szócikkeiből látszik, hogy nagyon képben van az iszlamista terror finanszírozásával - írta korábban a 444

Az Index azt írja: "a rendelkezésünkre álló információk alapján nem tudjuk 100 százalékos bizonyossággal állítani, hogy az a Pharaon, akitől holnap Bejrútban elbúcsúznak, azonos az Orbán szomszédjában telket vásároló Pharaonnal, de erősen valószínűsíthető az egyezés."
 

 

 

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés